Vochtproblemen oplossen

Vochtproblemen oplossen, welke oplossingen bestaan er?

Er zijn verschillende oorzaken voor vochtproblemen in huis en iedere oorzaak vraagt een andere vochtbestrijding. Vochtproblemen oplossen begint dus steeds met een juiste diagnose. Die voeren we bij Aquaproved gratis voor je uit. Daarna stellen we je een oplossing op maat voor.

Eén van de meest voorkomende vochtproblemen is opstijgend vocht. Daarbij trekt het water uit de grondlaag van de woning op in de muren. Loskomende plinten, schimmelplekken, loskomend behang en pleisterwerk en een muffe geur in huis zijn de belangrijkste symptomen.

Vochtproblemen oplossen voor opstijgend vocht kan gelukkig definitief worden aangepakt. We gaan je muren injecteren met een vochtwerende gel. Daardoor creëren we vochtscherm dat het optrekkend vocht voorgoed tegenhoudt.

Om er zeker van te zijn dat de behandeling voor 100% werkt voeren we nadien nog een controle uit.

Hoe andere vochtproblemen oplossen?

Er zijn natuurlijk ook nog andere vochtproblemen waarvoor Aquaproved de juiste oplossing biedt. Een voorbeeld van zo’n veelvoorkomend probleem is condensatievocht. Dat merk je aan condens op binnenzijde van de ramen of druppels op het plafond van de badkamer.

Vochtproblemen oplossen voor condensatievocht kan je met enkele eenvoudige stappen vaak zelf doen. Zorg in de eerste plaats voor voldoende ventilatie in de ruimtes waar de condensatie zichtbaar is.

We hadden het al eerder over opstijgend of capillair vocht. Dat brengt nog een ander probleem met zich mee. Eens het vocht in je muren zit en verdampt gaan de zouten kristalliseren. Dat zorgt voor zoutschade op je muur. Ook dit kan je opmerken door loskomend pleisterwerk, maar het is vooral de poederachtige laag op je muur die op symptomen van zoutschade wijzen.

Vochtproblemen oplossen bij zoutschade is specialistenwerk. Aquaproved heeft de expertise in huis om dit probleem definitief te verhelpen. Hiervoor isoleren we de zouten in de muur van het pleisterwerk door een zoutmembraam op het metselwerk aan te brengen waarover opnieuw bepleisterd wordt. En uiteraard voeren we nadien een controle uit met gespecialiseerde meetapparatuur om er zeker van te zijn dat het vochtprobleem definitief werd opgelost.

Heb je vragen over het oplossen van vochtproblemen in jouw woning? Wil je meer weten over de juiste behandeling en zoek je een oplossing op maat? Neem vrijblijvend contact op met Aquaproved voor een professionele diagnose. Vochtproblemen oplossen is onze expertise. Wij bezorgen je een gepersonaliseerde offerte zodat vocht in huis voor jou voorgoed tot het verleden behoort.

  • Persoonlijke, doelgerichte aanpak
  • Gratis Diagnose
  • 30 jaar garantie
  • Controle na uitvoering

Onze Werkwijze

“Kies voor Aquaproved, onze behandelingen zijn efficiënt en definitief!”
1.

Diagnose van het
opstijgend vocht

2.

Oplossing
op maat

3.

Behandeling in
Twee Fasen

4.

Controle van de
behandeling

LAATSTE NIEUWS

Schimmel in de badkamer behandelen

Hoe schimmel in de badkamer behandelen?

29 april 2020
Onze badkamer houden we allemaal graag proper en hygiënisch. Maar tegelijk is deze ruimte één van de meest vochtgevoelige...
Subsidies voor behandelen van vochtproblemen

Welke subsidies voor behandelen van vochtproblemen

25 maart 2020
Vochtproblemen in huis? Dan doe je er goed aan om die zo snel mogelijk te laten behandelen. Hoe sneller...
Vochtige buitenmuur behandelen

Hoe vochtige buitenmuur behandelen?

27 februari 2020
Vocht in huis is een probleem waar heel veel woningen mee te maken krijgen. Langs de binnenkant van het...

Vraag uw gratis diagnose aan

Contacteer ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een grondige oplossing van vochtproblemen.
Vraag hier je gratis diagnose aan.