Opstijgend vocht Antwerpen

Ook last van vocht in huis? Je bent zeker niet de enige. In Antwerpen krijgen veel woningen en andere gebouwen ermee te maken. En meestal gaat het om optrekkend vocht. Dat heeft verstrekkende gevolgen, maar gelukkig kan Aquaproved opstijgend vocht efficiënt bestrijden en opstijgend vocht Antwerpen voorgoed verhelpen.

Opstijgend vocht Antwerpen: hoe herkennen?

Opstijgend vocht Antwerpen

Zwarte schimmels onderaan de muren, pleisterwerk, vloer of behang dat loskomt en een muffe geur die ook na voldoende verluchting niet weggaat: het zijn allemaal indicatoren voor opstijgend vocht. En die problemen blijven steeds terugkomen, met vervelende vochtschade tot gevolg.

Het vocht in de muur is dan ook niet eenmalig. Het is een continue probleem, veroorzaakt door water dat omhoog wordt gezogen vanuit de grondlaag. Moderne huizen krijgen bij de bouw een waterkering onderaan de muur, waar het water niet doorheen kan. Maar bij oudere huizen ontbreekt die wel eens.

Toch wil dit ook voor nieuwe gebouwen niet zeggen dat er geen vochtproblemen ontstaan. Want die waterkering kan ook beschadigd raken. Of ze werd slecht geplaatst, met alle gekende gevolgen. Trouwens, vocht in huis is niet alleen nadelig voor het gebouw, ook je gezondheid kan schade oplopen. Opstijgend vocht Antwerpen dat niet snel wordt aangepakt kan ademhalingsmoeilijkheden en zelfs allergieën veroorzaken.

Hoe Aquaproved je kan helpen

Om opstijgend vocht Antwerpen definitief een halt toe te roepen bestaat er vandaag een efficiënte oplossing: muren injecteren met een vochtwerend middel. Toch is ieder vochtprobleem anders. Om zeker te zijn dat het opstijgend vocht Antwerpen op de juiste manier wordt aangepakt voeren de specialisten van Aquaproved eerst een gratis diagnose uit. Daarna stellen we je een oplossing op maat voor.

Onze gespecialiseerde meetapparatuur brengt zowel de zichtbare als de onzichtbare schade in kaart. Want pas zo zijn we zeker over de oorzaak en de omvang van de schade. Om optrekkend vocht te behandelen verwijderen we de bepleistering van de beschadigde muur. Dan boren we gaatjes om de acht à tien cm waarin we een vochtwerende crème injecteren.

Die verspreidt zich onderaan de muur en vult de poriën. Wanneer het vocht uit de crème verdampt ontstaat er een nieuw vochtscherm. De droogtijd hangt af van de dikte van de muur. Eens de muur is uitgedroogd – we testen dat bij een na-controle – zullen we de muur opnieuw bepleisteren en afwerken. Zo ben jij zonder zorgen verlost van het vocht in huis.

Op zoek naar een specialist in het bestrijden van opstijgend vocht Antwerpen? Neem vandaag nog contact op met Aquaproved voor een professionele en gratis diagnose.

Gratis diagnose vochtprobleem aanvragen

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – Gent – Sint-Niklaas – Dendermonde – Mechelen

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

  • Persoonlijke, doelgerichte aanpak
  • Gratis Diagnose
  • 30 jaar garantie
  • Controle na uitvoering

Onze Werkwijze

“Kies voor Aquaproved, onze behandelingen zijn efficiënt en definitief!”
1.

Diagnose van het
opstijgend vocht

2.

Oplossing
op maat

3.

Behandeling in
Twee Fasen

4.

Controle van de
behandeling

LAATSTE NIEUWS

Opstijgend vocht

Help! Een gerenoveerde woning met vochtproblemen.

30 september 2022
Je hebt pas een huis gekocht waar nog wat werk aan te doen was. Na een intense periode van...
Vocht na spouwisolatie: doe niet aan over isoleren

Hogere energiefactuur door vochtproblemen in huis

15 september 2022
Je leest het vaak wel eens in de krant of op het internet. Vochtproblemen kunnen zorgen voor een hogere...

Koude muren, wat moet ik doen als mijn muren koud zijn?

12 september 2022
Er is niks vervelender dan een koude muur in huis. Het kan voor velen zorgen voor de nodige irritatie...

Vraag uw gratis diagnose aan

Contacteer ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een grondige oplossing van vochtproblemen.
Vraag hier je gratis diagnose aan.