Opstijgend vocht Antwerpen

Ook last van vocht in huis? Je bent zeker niet de enige. In Antwerpen krijgen veel woningen en andere gebouwen ermee te maken. En meestal gaat het om optrekkend vocht. Dat heeft verstrekkende gevolgen, maar gelukkig kan Aquaproved opstijgend vocht efficiënt bestrijden en opstijgend vocht Antwerpen voorgoed verhelpen.

Opstijgend vocht Antwerpen: hoe herkennen?

Opstijgend vocht Antwerpen

Zwarte schimmels onderaan de muren, pleisterwerk, vloer of behang dat loskomt en een muffe geur die ook na voldoende verluchting niet weggaat: het zijn allemaal indicatoren voor opstijgend vocht. En die problemen blijven steeds terugkomen, met vervelende vochtschade tot gevolg.

Het vocht in de muur is dan ook niet eenmalig. Het is een continue probleem, veroorzaakt door water dat omhoog wordt gezogen vanuit de grondlaag. Moderne huizen krijgen bij de bouw een waterkering onderaan de muur, waar het water niet doorheen kan. Maar bij oudere huizen ontbreekt die wel eens.

Toch wil dit ook voor nieuwe gebouwen niet zeggen dat er geen vochtproblemen ontstaan. Want die waterkering kan ook beschadigd raken. Of ze werd slecht geplaatst, met alle gekende gevolgen. Trouwens, vocht in huis is niet alleen nadelig voor het gebouw, ook je gezondheid kan schade oplopen. Opstijgend vocht Antwerpen dat niet snel wordt aangepakt kan ademhalingsmoeilijkheden en zelfs allergieën veroorzaken.

Hoe Aquaproved je kan helpen

Om opstijgend vocht Antwerpen definitief een halt toe te roepen bestaat er vandaag een efficiënte oplossing: muren injecteren met een vochtwerend middel. Toch is ieder vochtprobleem anders. Om zeker te zijn dat het opstijgend vocht Antwerpen op de juiste manier wordt aangepakt voeren de specialisten van Aquaproved eerst een gratis diagnose uit. Daarna stellen we je een oplossing op maat voor.

Onze gespecialiseerde meetapparatuur brengt zowel de zichtbare als de onzichtbare schade in kaart. Want pas zo zijn we zeker over de oorzaak en de omvang van de schade. Om optrekkend vocht te behandelen verwijderen we de bepleistering van de beschadigde muur. Dan boren we gaatjes om de acht à tien cm waarin we een vochtwerende crème injecteren.

Die verspreidt zich onderaan de muur en vult de poriën. Wanneer het vocht uit de crème verdampt ontstaat er een nieuw vochtscherm. De droogtijd hangt af van de dikte van de muur. Eens de muur is uitgedroogd – we testen dat bij een na-controle – zullen we de muur opnieuw bepleisteren en afwerken. Zo ben jij zonder zorgen verlost van het vocht in huis.

Op zoek naar een specialist in het bestrijden van opstijgend vocht Antwerpen? Neem vandaag nog contact op met Aquaproved voor een professionele en gratis diagnose.

Gratis diagnose vochtprobleem aanvragen

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – Gent – Sint-Niklaas – Dendermonde – Mechelen

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

  • Persoonlijke, doelgerichte aanpak
  • Gratis Diagnose
  • 30 jaar garantie
  • Controle na uitvoering

Onze Werkwijze

“Kies voor Aquaproved, onze behandelingen zijn efficiënt en definitief!”
1.

Diagnose van het
opstijgend vocht

2.

Oplossing
op maat

3.

Behandeling in
Twee Fasen

4.

Controle van de
behandeling

LAATSTE NIEUWS

vochtproblemen door dagelijkse activiteiten

Het ontstaan van vochtproblemen door dagelijkse activiteiten

29 januari 2024
Koken, douchen en zelfs de was binnenshuis drogen, zijn alledaagse handelingen die de luchtvochtigheid in onze leefruimtes aanzienlijk kunnen...
vochtproblemen

Vochtproblemen in nieuwe gebouwen

20 juni 2023
Wanneer je denkt aan vochtproblemen in gebouwen, komt waarschijnlijk het beeld van oude, verwaarloosde structuren in je op. Echter,...
Wanneer kiezen voor muren injecteren

Vochtbestrijding kelder

20 april 2023
Een vochtige kelder is een veelvoorkomend probleem waar veel huiseigenaren mee te maken krijgen. Vochtbestrijding in de kelder is...

Vraag uw gratis diagnose aan

Contacteer ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een grondige oplossing van vochtproblemen.
Vraag hier je gratis diagnose aan.