Opstijgend vocht Oost-Vlaanderen

Vocht in huis? Heel veel woningen en andere gebouwen in Oost-Vlaanderen krijgen ermee te maken. Vooral opstijgend vocht komt erg vaak voor. En dit kan grote schade aanbrengen, zowel aan je woning als aan je gezondheid. Gelukkig kan je opstijgend vocht behandelen. Aquaproved bestrijdt opstijgend vocht Oost Vlaanderen snel en efficiënt waardoor je voorgoed van het probleem bent verlost.

Hoe opstijgend vocht Oost-Vlaanderen ontdekken?

Opstijgend vocht Oost-VlaanderenEen muffe geur in huis, zwarte schimmelvorming op de muren en loskomend behang of pleisterwerk, allemaal signalen die kunnen wijzen op opstijgend vocht. Typisch is dat de geur en de natte plekken of schimmels niet verdwijnen, ook niet wanneer je de ruimte voldoende verlucht.

Dat komt omdat het vocht in dit geval niet in de lucht zit, maar omhoog wordt gezogen vanuit het grondwater. Moderne huizen hebben een waterkering waar het vocht niet doorheen kan. Maar bij oudere huizen ontbreekt die soms.

En ook in nieuwe gebouwen raakt deze wel eens beschadigd of werd ze slecht geplaatst, met alle gevolgen van dien. Dat vocht in huis is trouwens niet alleen schadelijk voor het gebouw, ook je gezondheid kan eronder lijden. Want wanneer opstijgend vocht Oost-Vlaanderen niet snel wordt aangepakt kunnen er ademhalingsmoeilijkheden en zelfs allergieën de kop opsteken.

Gratis diagnose vochtprobleem aanvragen

Hoe Aquaproved je verder helpt

Gelukkig bestaat er vandaag een methode om opstijgend vocht Oost-Vlaanderen meteen en definitief een halt toe te roepen: muren injecteren met een vochtwerende crème. Maar om zeker te zijn over de juiste aanpak voeren de specialisten van Aquaproved eerst een gratis diagnose van het vochtprobleem uit. Op basis van onze bevindingen stellen we je dan een vochtbehandeling op maat voor.

Met gespecialiseerde meetapparatuur brengen we de zichtbare én onzichtbare schade in kaart. Want ieder vochtprobleem is anders en dankzij onze diagnose en expertise kunnen we jou de juiste behandeling voorstellen. Eens we weten waar de oorzaak ligt en hoe groot de te behandelen oppervlakte is verwijderen we de bepleistering van de aangetaste muur.

Daarna boren we om de acht à tien cm gaatjes over de hele lengte van de muur. Daarin injecteren we een vochtwerende crème die bij verdamping de poriën onderaan de muur vult. Eens verdampt laten de poriën geen opstijgend vocht meer toe. De droogtijd hangt af van de dikte van de muur.

Wanneer de crème uitgedroogd is doen we nog een gratis controle van de vochtbehandeling om zeker te zijn dat het nieuwe vochtscherm zijn werk doet. Daarna werken we de muur opnieuw af.

Op zoek naar een specialist in het bestrijden van opstijgend vocht Oost-Vlaanderen? Neem vandaag nog contact op met Aquaproved via onderstaand contactformulier voor een gratis en professionele diagnose.

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – Gent – Sint-Niklaas – Dendermonde – Mechelen

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Gratis diagnose vochtprobleem aanvragen

  • Persoonlijke, doelgerichte aanpak
  • Gratis Diagnose
  • 30 jaar garantie
  • Controle na uitvoering

Onze Werkwijze

“Kies voor Aquaproved, onze behandelingen zijn efficiënt en definitief!”
1.

Diagnose van het
opstijgend vocht

2.

Oplossing
op maat

3.

Behandeling in
Twee Fasen

4.

Controle van de
behandeling

LAATSTE NIEUWS

vochtproblemen door dagelijkse activiteiten

Het ontstaan van vochtproblemen door dagelijkse activiteiten

29 januari 2024
Koken, douchen en zelfs de was binnenshuis drogen, zijn alledaagse handelingen die de luchtvochtigheid in onze leefruimtes aanzienlijk kunnen...
vochtproblemen

Vochtproblemen in nieuwe gebouwen

20 juni 2023
Wanneer je denkt aan vochtproblemen in gebouwen, komt waarschijnlijk het beeld van oude, verwaarloosde structuren in je op. Echter,...
Wanneer kiezen voor muren injecteren

Vochtbestrijding kelder

20 april 2023
Een vochtige kelder is een veelvoorkomend probleem waar veel huiseigenaren mee te maken krijgen. Vochtbestrijding in de kelder is...

Vraag uw gratis diagnose aan

Contacteer ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een grondige oplossing van vochtproblemen.
Vraag hier je gratis diagnose aan.