Vochtbestrijding Vlaams-Brabant

Steeds meer woningen in Vlaams-Brabant hebben last van vocht in huis. Vooral condensatievocht, optrekkend vocht en zoutschade komen vaak voor. De gevolgen blijven dan ook niet uit, enerzijds voor de woning zelf, maar anderzijds ook voor je eigen gezondheid. De vochtbestrijding Vlaams-Brabant service van Aquaproved helpt snel en effectief tegen vochtproblemen.

Onze vochtbestrijding Vlaams-Brabant

Vochtbestrijding Vlaams-BrabantWanneer je een muffe geur in huis vaststelt, of wanneer je zwarte schimmel op de muren hebt waarbij bepleistering en behang loskomen, dan heb je waarschijnlijk te maken met opstijgend vocht. Dit is een veel voorkomend vochtprobleem waarbij het water uit de grondlaag via de muur omhoog trekt.

De oorzaak ligt meestal bij een ontbrekende, slecht geplaatste of beschadigde vochtwering in de muur. Vochtbestrijding Vlaams-Brabant van Aquaproved lost dit probleem op door een vochtwerende gel in de muur te injecteren. Daardoor ontstaat er een nieuw vochtscherm dat het probleem voorgoed verhelpt.

 

Maar opstijgend vocht kan ook andere gevolgen hebben. Zo kan er zoutschade ontstaan in de muur. De zouten en mineralen uit het grondwater worden afgezet in de muur. Ook wanneer het water verdampt zullen de achtergebleven zouten vocht uit de atmosfeer blijven opnemen. Daardoor zal de muur voortdurend nat zijn.

Aquaproved verwijdert de bepleistering van de aangetaste muur en brengt er een zoutmembraam op aan. Hiermee worden de zouten afgescheiden van de lucht en kunnen ze geen verdere schade meer berokkenen. Het voordeel van zo’n vochtbehandeling is dat er vrijwel meteen terug kan worden bepleisterd. Uiteraard doen we steeds een na-controle om zeker te zijn dat het probleem echt weg is.

Gratis diagnose vochtprobleem aanvragen

Nog meer vocht in huis

Ook condensatievocht wordt door onze specialisten van vochtbestrijding Vlaams-Brabant regelmatig opgemerkt. Dat zien we vooral in vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens of wasplaatsen. Hier ligt de oorzaak meestal bij onvoldoende ventilatie van de ruimte.

Gelukkig heeft Aquaproved ook hier een oplossing voor. Wij plaatsen een decentraal ventilatiesysteem dat de luchtvochtigheid in de betrokken ruimte regelt. Wanneer de lucht te vochtig wordt dan voert het systeem die af, terwijl er tegelijkertijd verse lucht wordt aangevoerd.

Dat zorgt voor een aangenaam en gezond klimaat in huis, zonder energieverlies door natuurlijke ventilatie. Een snelle en effectieve oplossing tegen vocht in huis.

Ben je op zoek naar vochtbestrijding Vlaams-Brabant? Wil je gratis een grondige diagnose van het vochtprobleem én een oplossing op maat? Neem dan vandaag nog contact op met Aquaproved. Hoe sneller het vocht in huis wordt aangepakt, hoe kleiner en goedkoper de ingreep!

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen

Oost-Vlaanderen

Regio Aalst – Gent – Sint-Niklaas – Dendermonde – Mechelen

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

Gratis diagnose vochtprobleem aanvragen

  • Persoonlijke, doelgerichte aanpak
  • Gratis Diagnose
  • 30 jaar garantie
  • Controle na uitvoering

Onze Werkwijze

“Kies voor Aquaproved, onze behandelingen zijn efficiënt en definitief!”
1.

Diagnose van het
opstijgend vocht

2.

Oplossing
op maat

3.

Behandeling in
Twee Fasen

4.

Controle van de
behandeling

LAATSTE NIEUWS

Verschillende soorten vochtbestrijding en wanneer je ze inzet.

13 januari 2023
Heb je last van vocht in huis? Dan is dat een probleem waar je zo snel mogelijk iets aan...

Waar komt schimmel in huis voor en hoe behandel je het?

16 december 2022
Schimmels in huis zijn een veel voorkomend probleem bij woningen in Vlaanderen. Het zijn vervelende problemen die gevolgen kunnen...
slechte ventilatie is één van de vele oorzaken van vochtproblemen in huis

Ventileer efficiënt zonder warmteverlies

23 november 2022
Gezonde lucht in huis wordt steeds bij meer mensen een focus. Zo is het in openbare ruimtes al verplicht...

Vraag uw gratis diagnose aan

Contacteer ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een grondige oplossing van vochtproblemen.
Vraag hier je gratis diagnose aan.