Vochtbestrijding Vlaams-Brabant

Steeds meer woningen in Vlaams-Brabant hebben last van vocht in huis. Vooral condensatievocht, optrekkend vocht en zoutschade komen vaak voor. De gevolgen blijven dan ook niet uit, enerzijds voor de woning zelf, maar anderzijds ook voor je eigen gezondheid. De vochtbestrijding Vlaams-Brabant service van Aquaproved helpt snel en effectief tegen vochtproblemen.

Onze vochtbestrijding Vlaams-Brabant

Vochtbestrijding Vlaams-BrabantWanneer je een muffe geur in huis vaststelt, of wanneer je zwarte schimmel op de muren hebt waarbij bepleistering en behang loskomen, dan heb je waarschijnlijk te maken met opstijgend vocht. Dit is een veel voorkomend vochtprobleem waarbij het water uit de grondlaag via de muur omhoog trekt.

De oorzaak ligt meestal bij een ontbrekende, slecht geplaatste of beschadigde vochtwering in de muur. Vochtbestrijding Vlaams-Brabant van Aquaproved lost dit probleem op door een vochtwerende gel in de muur te injecteren. Daardoor ontstaat er een nieuw vochtscherm dat het probleem voorgoed verhelpt.

 

Maar opstijgend vocht kan ook andere gevolgen hebben. Zo kan er zoutschade ontstaan in de muur. De zouten en mineralen uit het grondwater worden afgezet in de muur. Ook wanneer het water verdampt zullen de achtergebleven zouten vocht uit de atmosfeer blijven opnemen. Daardoor zal de muur voortdurend nat zijn.

Aquaproved verwijdert de bepleistering van de aangetaste muur en brengt er een zoutmembraam op aan. Hiermee worden de zouten afgescheiden van de lucht en kunnen ze geen verdere schade meer berokkenen. Het voordeel van zo’n vochtbehandeling is dat er vrijwel meteen terug kan worden bepleisterd. Uiteraard doen we steeds een na-controle om zeker te zijn dat het probleem echt weg is.

Gratis diagnose vochtprobleem aanvragen

Nog meer vocht in huis

Ook condensatievocht wordt door onze specialisten van vochtbestrijding Vlaams-Brabant regelmatig opgemerkt. Dat zien we vooral in vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens of wasplaatsen. Hier ligt de oorzaak meestal bij onvoldoende ventilatie van de ruimte.

Gelukkig heeft Aquaproved ook hier een oplossing voor. Wij plaatsen een decentraal ventilatiesysteem dat de luchtvochtigheid in de betrokken ruimte regelt. Wanneer de lucht te vochtig wordt dan voert het systeem die af, terwijl er tegelijkertijd verse lucht wordt aangevoerd.

Dat zorgt voor een aangenaam en gezond klimaat in huis, zonder energieverlies door natuurlijke ventilatie. Een snelle en effectieve oplossing tegen vocht in huis.

Ben je op zoek naar vochtbestrijding Vlaams-Brabant? Wil je gratis een grondige diagnose van het vochtprobleem én een oplossing op maat? Neem dan vandaag nog contact op met Aquaproved. Hoe sneller het vocht in huis wordt aangepakt, hoe kleiner en goedkoper de ingreep!

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen

Oost-Vlaanderen

Regio AalstGentSint-NiklaasDendermonde – Mechelen

Vlaams-Brabant

Regio Vlaams-Brabant

Gratis diagnose vochtprobleem aanvragen

  • Persoonlijke, doelgerichte aanpak
  • Gratis Diagnose
  • 30 jaar garantie
  • Controle na uitvoering

Onze Werkwijze

“Kies voor Aquaproved, onze behandelingen zijn efficiënt en definitief!”
1.

Diagnose van het
opstijgend vocht

2.

Oplossing
op maat

3.

Behandeling in
Twee Fasen

4.

Controle van de
behandeling

LAATSTE NIEUWS

vochtproblemen door dagelijkse activiteiten

Het ontstaan van vochtproblemen door dagelijkse activiteiten

29 januari 2024
Koken, douchen en zelfs de was binnenshuis drogen, zijn alledaagse handelingen die de luchtvochtigheid in onze leefruimtes aanzienlijk kunnen...
vochtproblemen

Vochtproblemen in nieuwe gebouwen

20 juni 2023
Wanneer je denkt aan vochtproblemen in gebouwen, komt waarschijnlijk het beeld van oude, verwaarloosde structuren in je op. Echter,...
Wanneer kiezen voor muren injecteren

Vochtbestrijding kelder

20 april 2023
Een vochtige kelder is een veelvoorkomend probleem waar veel huiseigenaren mee te maken krijgen. Vochtbestrijding in de kelder is...

Vraag uw gratis diagnose aan

Contacteer ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een grondige oplossing van vochtproblemen.
Vraag hier je gratis diagnose aan.