Diagnose van vochtproblemen

Opstijgend vocht is een vervelend probleem. Bovendien brengt het ook zoutschade met zich mee. Elk vochtprobleem is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Een goede diagnose van vochtproblemen is het begin van een doeltreffende en betaalbare vochtbestrijding. Hoe sneller we kunnen ingrijpen, hoe kleiner de schade. Snel contact opnemen is dus de boodschap! En net daarom is onze uitgebreide gratis diagnose zo belangrijk!

Om het vocht op een juiste manier aan te pakken, voeren we die diagnose van vochtproblemen uit in 3 stappen:

  1. Een dialoog met de bewoners van het gebouw geeft een eerste zicht op de vochtproblemen, de locatie, de frequentie en de specifieke omstandigheden. Zo kunnen we ons al een idee vormen over de hinder en de mogelijk ook de oorzaak. Maar soms kan er ook schade zijn die niet meteen aan het vochtprobleem wordt gelinkt. En daarom gaat onze diagnose nog verder.
  2. We voeren een eerste zintuiglijke controle uit op basis van de vastgestelde vochtproblemen. We bekijken de aangetaste zones en raken die aan. Dit helpt bij de detectie van de mogelijke oorzaken. Het geeft ons ook een eerste indicatie over de mogelijke remedie. Zo kunnen we vaststellen of er enkel optrekkend vocht in de muur zit en of er ook zoutschade is als gevolg van eerder opgetrokken vocht. Maar meestal is niet alle schade zichtbaar met het blote oog. En daarom voeren wij bij onze gratis diagnose nog een derde stap uit.
  3. Met aangepaste meetapparatuur kunnen we de analyse van de vochtproblemen en de oorzaken verder verfijnen. De apparaten die wij gebruiken analyseren de elektrische weerstand of capaciteit van materialen en leggen zo de (niet-zichtbare) vochtproblemen bloot.

Zo’n doorgedreven diagnose is essentieel om de juiste oplossing voor te stellen. Zonder dit onderzoek kunnen er nadien nieuwe gebreken opduiken wat voor de klant tot extra kosten leidt. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij dit gratis voor je uitvoeren, want enkel zo lossen we het vochtprobleem definitief op.

Gratis diagnose vochtprobleem aanvragen

  • Persoonlijke, doelgerichte aanpak
  • Gratis Diagnose
  • 30 jaar garantie
  • Controle na uitvoering

Onze Werkwijze

“Kies voor Aquaproved, onze behandelingen zijn efficiënt en definitief!”
1.

Diagnose van het
opstijgend vocht

2.

Oplossing
op maat

3.

Behandeling in
Twee Fasen

4.

Controle van de
behandeling

LAATSTE NIEUWS

De verborgen gevaren van vochtproblemen: hoe ze uw gezondheid kunnen beïnvloeden

16 maart 2023
Vochtproblemen kunnen ernstige schade aanrichten aan huizen en bedrijfsgebouwen, maar wist u dat ze ook een negatieve invloed kunnen...

Verschillende soorten vochtbestrijding en wanneer je ze inzet.

13 januari 2023
Heb je last van vocht in huis? Dan is dat een probleem waar je zo snel mogelijk iets aan...

Waar komt schimmel in huis voor en hoe behandel je het?

16 december 2022
Schimmels in huis zijn een veel voorkomend probleem bij woningen in Vlaanderen. Het zijn vervelende problemen die gevolgen kunnen...

Vraag uw gratis diagnose aan

Contacteer ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een grondige oplossing van vochtproblemen.
Vraag hier je gratis diagnose aan.