Vochtbestrijding Leuven

Ook in Leuven hebben steeds meer woningen te kampen met vocht in huis. Dat wordt vooral veroorzaakt door condensatie- en optrekkend vocht en laat vervelende zoutschade achter. Die heeft gevolgen voor de woning zelf, maar ook voor je gezondheid. De vochtbestrijding Leuven service van Aquaproved helpt snel en effectief tegen alle vochtproblemen.

Vochtbestrijding Leuven door Aquaproved

Vochtbestrijding Leuven

De symptomen van vocht in huis zijn vaak een muffe geur, zwarte schimmel op de muren en loskomende bepleistering, behang of vloer. Merk je dit op dan heb je waarschijnlijk te maken met opstijgend vocht. Dit is een veel voorkomend vochtprobleem waarbij het water uit de grondlaag via de muur omhoog trekt.

Meestal ligt het probleem bij de waterkering. Bij oude woningen ontbreekt die soms en ook bij nieuwere gebouwen kan die slecht geplaats of beschadigd zijn. Vochtbestrijding in Leuven van Aquaproved pakt dit probleem aan door een vochtwerende crème in de muur te impregneren. Eens die uitdroogt ontstaat er een nieuw vochtscherm waardoor het water niet langer kan optrekken.

Bovendien laat opstijgend vocht ook zoutschade na op de muur. Dat komt omdat de zouten en mineralen uit het grondwater in de muur blijven zitten. Ook wanneer het vocht uit de muur verdampt zullen de achtergebleven zouten het vocht uit de atmosfeer blijven opnemen en de muur doorlopend nat maken.

Bij Aquaproved lossen we dit op door een zoutmembraam op de beschadigde muur aan te brengen.  Hiermee worden de zouten niet langer blootgesteld aan de lucht en kunnen ze geen vocht mee opnemen. Eerst verwijderen we de bepleistering, maar het voordeel van deze behandeling is dat we de muur vrijwel meteen terug kunnen bepleisteren. Tijdens een na-controle checken we of het probleem helemaal is opgelost.

Gratis diagnose vochtprobleem aanvragen

Nog meer vocht in huis

Een klassiek probleem van vocht in huis komt door het condensatievocht dat we vooral in vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens of wasplaatsen zien. Meestal komt dat omdat er onvoldoende ventilatie in de ruimte is.

Gelukkig kunnen onze vochtbestrijding specialisten ook in Leuven dit probleem oplossen. Wij plaatsen een decentraal ventilatiesysteem dat de luchtvochtigheid in de betrokken ruimte regelt. De vochtige lucht wordt afgevoerd terwijl er verse lucht wordt binnengebracht.

Daardoor creëer je een aangenaam en gezond klimaat in huis, zonder nodeloos energieverlies door natuurlijke ventilatie. Het is een snelle en effectieve oplossing tegen vocht in huis.

Ben je op zoek naar vochtbestrijding Leuven? Omdat ieder vochtprobleem anders is doen we eerst een gratis diagnose van het vochtprobleem en bieden we je een oplossing op maat. Hoe sneller het vocht in huis wordt aangepakt, hoe kleiner en goedkoper de ingreep!

Gratis diagnose vochtprobleem aanvragen

Wij zijn actief in deze regio’s

Antwerpen

Regio Antwerpen

Oost-Vlaanderen

Regio AalstGentSint-NiklaasDendermonde – Mechelen

Vlaams-Brabant

Regio Leuven

  • Persoonlijke, doelgerichte aanpak
  • Gratis Diagnose
  • 30 jaar garantie
  • Controle na uitvoering

Onze Werkwijze

“Kies voor Aquaproved, onze behandelingen zijn efficiënt en definitief!”
1.

Diagnose van het
opstijgend vocht

2.

Oplossing
op maat

3.

Behandeling in
Twee Fasen

4.

Controle van de
behandeling

LAATSTE NIEUWS

vochtproblemen

Vochtproblemen in nieuwe gebouwen

20 juni 2023
Wanneer je denkt aan vochtproblemen in gebouwen, komt waarschijnlijk het beeld van oude, verwaarloosde structuren in je op. Echter,...
Wanneer kiezen voor muren injecteren

Vochtbestrijding kelder

20 april 2023
Een vochtige kelder is een veelvoorkomend probleem waar veel huiseigenaren mee te maken krijgen. Vochtbestrijding in de kelder is...
Opstijgend vocht behandelen

De Beste Manieren voor Vochtbestrijding

20 april 2023
Vochtproblemen in uw woning kunnen leiden tot talloze problemen en ongemakken. Van gezondheidsproblemen en schade aan uw woning tot...

Vraag uw gratis diagnose aan

Contacteer ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een grondige oplossing van vochtproblemen.
Vraag hier je gratis diagnose aan.