Hoe lang blijft vochtbestrijding goed?

Hoelang blijft vochtbestrijding goed?

21 mei 2021

Wie last heeft van vocht in huis laat daar best zo snel mogelijk iets aan doen. Maar hoelang blijft vochtbestrijding goed? Kan je een vochtprobleem definitief aanpakken? Goed nieuws: wanneer je kiest voor de volledige vochtbestrijding van Aquaproved ben je voor altijd van het probleem verholpen! Daarom geven we ook 30 jaar garantie.

Definitieve vochtbestrijding

Inderdaad, vochtbestrijding is een definitieve oplossing tegen vocht in huis. Tenminste wanneer die correct wordt uitgevoerd en met de juiste materialen. Zo is het belangrijk dat het probleem wordt aangepakt over de hele lengte van de muur.

Doe je dat niet dan bestaat het risico dat het water toch nog langs andere plaatsen in de muur omhoog trekt. Kies je voor vochtbestrijding door Aquaproved dan behandelen we de hele muur om latere lekken uit te sluiten.

Want opstijgend vocht – dat is water dat vanuit de grondlaag in de muur omhoog wordt gezogen – is niet alleen het meest voorkomende vochtprobleem, het is ook erg hardnekkig wanneer het niet op de juiste manier wordt aangepakt.

Onze aanpak

Injecteren van muren met vochtwerende hars

De belangrijkste oorzaak van opstijgend vocht is een ontbrekende, beschadigde of slecht geplaatste vochtwering onderaan de muur. Aquaproved kan die herstellen door de muren te injecteren met een vochtwerende hars. Wanneer die uitdroogt ontstaat er een nieuwe waterkering en kan het vocht niet langer omhoog.

Om zeker te zijn dat we de juiste vochtbestrijding toepassen doen we eerst een gratis uitgebreide diagnose om de omvang van het probleem in kaart te brengen. Vervolgens verwijderen we de bepleistering van de te behandelen muur.

Daarna boren we gaatjes over de hele lengte van de muur, waardoor we de hars inspuiten. Die droogt langzaamaan uit en vormt een nieuw, definitief vochtscherm. De zoutkristallen die door het water in de muur terechtkomen zorgen voor nog extra schade en moeten dus ook worden behandeld.

 

 

 

Aanbrengen van zoutmembraam op de muur voor nieuwe bepleisteringAquaproved brengt een zoutmembraam op de muur aan die de zouten isoleert van de bepleistering en de lucht. Eens de muur behandeld brengen we opnieuw bepleistering aan en kan er verder worden afgewerkt.

Daarmee is het vochtprobleem definitief verholpen. Je krijgt van ons zelfs 30 jaar garantie op de werken, maar in feite blijft onze vochtbestrijding voor altijd goed.

Heb je last van vocht in huis? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Hoe vroeger we het probleem kunnen aanpakken, hoe kleiner de impact. En zo ben jij voor altijd zeker van een vochtvrije woning.

 

Vraag uw gratis diagnose aan

Contacteer ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een grondige oplossing van vochtproblemen.
Vraag hier je gratis diagnose aan.